dijous, 22 de juny del 2017

Taula PeriòBRICa / Periòdica 2017

Per segon any, hem realitzat la última setmana de curs un projecte transversal amb l'alumnat de 3r d'ESO. N'estem molt contents, ja que hem pogut construir una Taula Periòdica / Periòbrica feta amb brics entre tots els alumnes. Cada alumne li tocava un element de la Taula segons la seva data de naixement i calia cercar informació sobre l'element: nombre atòmic, configuració, any de descobriment, ubicació a la TP, aplicacions, objectes fets d'aquest material, cançons on surt anomenat...


Com s'ha fet des de totes les matèries, a Socials han treballat una línia del temps amb els anys que es van descobrir els elements, des de les Llengües, han construit paraules i frases utilitant els símbols de cada element, des de Matemàtiques han construit els 5 sòlids platònics (que representen la primera TP, amb només 4 elements), a Educació Física han representat els símbols dels seus elements amb el cos...


Ha estat una aventura fantàstica i que ha tingut l'afegit que els grups han fet una fira exposant els seus treballs i tot el que havien après sobre els seus elements, i que ha comptat amb la visita d'algunes famílies per veure la feina feta.


Gràcies a tots/es els/les profes que us hi heu implicat i als/les alumnes que heu ajudat a que això tirés endavant. Bones vacances! Thanks Mari Fernández for the pictures!



Aquest projecte ha estat possible gràcies a la colaboració de tot el professorat de 3r d'ESO de l'Institut Marta Mata: Marga Romartínez, Conchi Espada, Mari Fernández, Amèlia Sisternes, Juanfran García, Natalia Iurman, Maricarmen Torrebejano, Rosabel Aldabó, Glòria Reyner i potser algú més que em descuido, sorry! Un plaer treballar amb vosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada