dijous, 20 de juny del 2019

Taula PeriòBRICa / Periòdica 2019

El 2019 celebrem el 150è aniversari de la primera Taula Periòdica, ideada, entre d'altres, pel químic rus Dimitri Mendeleiev. Durant 4 dies, els alumnes i professors de 3r hem estat treballant en l'elaboració de la nostra pròpia Taula Periòdica (la Taula PeriòBRICa, 4a edició ja) on cada alumne treballava un bric amb l'element que havia escollit (o que li havia tocat) i les seves característiques i aplicacions d'aquest element. L'últim dia l'hem dedicat a explicar tot el que hem après a la nostra Fira dels Elements.


En aquest projecte hem desenvolupat diverses activitats sobre aquest diccionari de la matèria on es descriuen les característiques dels 118 elements coneguts i que ens ajuden a entendre una mica més el món que ens envolta. Aquest és el díptic informatiu per alumnes i professors sobre el Projecte.


Descarregat AQUÍ el díptic de la Fira dels Elements de la Taula PeriòBRICa 2019.

I aquí en teniu un resum de les diferents activitats realitzades.


Gràcies a tos els alumnes que us hi heu implicat i també a tot el professorat que ha ajudat a que aquest projecte fos possible i tirés endavant. Aquí teniu el resultat final, amb algunes absències, algun element rescatat de cursos passats, algun que altre color equivocat, un munt de dedicació i moltes estones de cooperació, en definitiva, la nostra Taula PeriòBRICa!


Aquest projecte ha estat possible gràcies a la colaboració de tot el professorat de 3r d'ESO de l'Institut Marta Mata: Marga Romartínez, Conchi Espada, Mercè Costa, Mari Fernández, Esther Sánchez, Esther Vila, Anna Garcia, Esther Bendala, Berta Noguer, Glòria Reyner, Laura Amo, Marta Gamundí i potser algú més que em descuido (perdó!). Un plaer treballar amb vosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada