divendres, 2 de gener del 2009

Hola! Benvinguts tots a aquest espai d’internet. Que m’hagi decidit a fer aquest bloc és degut principalment a les nombroses preguntes plantejades per tots vosaltres, tant a les hores de classe de Ciències de la Naturalesa com, en ocasions, fora de l’horari lectiu. Voldria que aquest bloc fos una manera de comunicar-nos i de compartir coneixements ja que una bona part de les respostes a les curiositats que constantment plantegeu, les pot respondre aquell company que teniu assegut al costat a classe.

És la meva primera experiència en un espai d’aquestes característiques, o sigui que demanaria (com moltes vegades dic a classe!) només 2 cosetes: primera, una mica de paciència fins que vosaltres i jo ens familiaritzem amb el bloc i el seu funcionament; i segona, també demanaria que l’entussiasme i les ganes amb els que molts de vosaltres plantegeu les preguntes es vegin reflectits en la vostra participació al bloc, ja sigui com a “visitants”, “comentaristes”, “preguntadors” o “responedors”.

Res més. Espero que aquesta aventura que ara comença pugui servir-nos a tots en major o menor mesura. Gràcies per endavant a tots i totes!

3 comentaris:

  1. Hola Martí soc el David Palazón nomes volia dir-te que m'agrada la idea del blog de ciencia. Ya et portare preguntes.

    Fins un altre!

    ResponElimina
  2. LAS CURISIDADES DEL DIA

    Hoy hablamos de plantas: saviais cuantos años tiene el arbol mas viejo del mundo? 43.000 años y esta en tasmania.
    la lenteguela de agua es la flor mas pequeña del mundo caven 25 en una uñamo de de la mano y un ramo de 12 cabrian en la cabeza de un alfiler.

    ResponElimina